text gambar text gambar
text gambar
Πλοήγηση

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων στην διασταύρωση Αμυνταίου - Ξινού Νερού - Αποκλειστικές φωτογραφίες.

text gambar text gambar text gambar text gambar

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα ,πριν από  τις 12 το  μεσημέρι μεταξύ δύο Ι.Χ. οχημάτων, που ενεπλάκησαν μεταξύ τους στην διασταύρωση Αμυνταίου  - Ξινού Νερού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρώτο όχημα που διερχόταν με κατεύθυνση από το Αμυνταιο προς το Ξινό Νερό παραβίασε το Stop,  με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση από την Φλώρινα προς την Πτολεμαΐδα όπως  φαίνεται και διακρίνεται καθαρά στις φωτογραφίες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα φανάρια δεν λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό στο συγκεκριμένο σημείο ( διασταύρωση Αμυνταίου  - Ξινού Νερού )

Στο Ι.Χ που είχε προορισμό και κατεύθυνση το Ξινό Νερό επέβαινε ένα άτομο,ενώ στο άλλο 2 όχημα που είχε προορισμό την Πτολεμαΐδα, επέβαιναν 4 άτομα ,ένας άντρας με την γυναικά του και τα 2 τους παιδιά τους. 

Όλοι οι τραυματίες έγκαιρα μεταφερθήκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αμυνταιου και ευτυχώς που μετά από μια τόσο σφοδρή σύγκρουση δεν θρηνήσαμε θύματα.

Δημοσιευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 18/10/2018 μέχρι 27/10/2018 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 8/10/2018 μέχρι 27/10/2018 ).

Επικοινωνήστε μαζί μας