Συγκλονισμένη η Φλώρινα από τον αναπάντεχο θάνατο του πεντάχρονου παιδιού. Οι γονείς του το πήγαν σε νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τη μικρή. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε την αιτία θάνατου μετά τη διενέργεια νεκροψίας

Συγκλονίζει τη Φλώρινα η οικογενειακή τραγωδία, με ένα μικρό παιδί να αφήνει την τελευταία του πνοή, στα χέρια των γονιών του. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 5χρονο κοριτσάκι ήταν νεκρό όταν έφτασε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο και έτσι απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιδί μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς του στο νοσοκομείο καθώς ανεξήγητα για εκείνους είχε πέσει σε κώμα και λίγο αργότερα κατέληξε. Ο αναπάντεχος επίλογος στη ζωή της μικρής άρχισε να γράφεται στο Βαρικό Φλώρινας το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου 2018 λίγο μετά τις 21:00.

Το παιδί κατέρρευσε και όπως διαπιστώθηκε αργότερα έπεσε σε κώμα και έχασε τη ζωή του. Οι γονείς της μικρής έλεγαν σε γιατρούς και αστυνομικούς, πως δεν είχε προηγηθεί κάτι που να εξηγούσε τους λόγους της τραγωδίας. Οι απαντήσεις έμελλε να δοθούν λίγες ώρες αργότερα, από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο άψυχο σώμα της μικρής.
Από αλλεργικό σοκ ο θάνατος του παιδιού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε σήμερα το πρωί ο ιατροδικαστής Ιωάννη Φούντος, το άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του από οξύ αλλεργικό σοκ, το οποίο, σύμφωνα με τις περισσότερες μέχρι τώρα εκτιμήσεις, προήλθε πιθανότατα από χορήγηση αντιβιοτικού φαρμάκου.

Το τελευταίο ενδεχόμενο θα οριστικοποιηθεί, ωστόσο, μόνο μετά από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι σοκαρισμένοι γονείς του παιδιού, προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Για την υπόθεση έχει ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και η αστυνομία που θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα της υπόθεσης.

Πηγή: kozanimedia.gr
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα αφορά σχετικά με τον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο 24ores.enimerosi@gmail.com
.
Το όνομα σου:
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: * ( απαιτείται )
Θέμα:
Το μήνυμά σου : * ( απαιτείται )
Axact

Αμυνταιο news

Στόχος και σκοπός είναι να ενημερώνει τους κατοίκους,για τα νέα, τις τρέχουσες εκδηλώσεις από το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη μας !

Δημοσίευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2019 μέχρι 26/1/2019 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2018 μέχρι 26/1/2019 ).