Όλοι θυμόμαστε τα σχολικά μας χρόνια και ιδιαίτερα το κομμάτι της εφηβείας που ταυτίζεται με το Λύκειο.
Την περίοδο αυτή της ζωής μας διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μας ,που μας ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής μας.
Τα όμορφα χρόνια του Λυκείου τα  μοιραστήκαμε με τους συμμαθητές μας αφού είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα, τις ίδιες ανησυχίες και μέσα από το χώρο του σχολείου αναπτύχθηκαν φιλίες και σχέσεις.
Πριν από τριάντα χρόνια οι δρόμοι μας αναγκαστικά χωρίστηκαν.
Ο καθένας ακολούθησε διαφορετική προοπτική και πορεία με τα δικά του όνειρα στην ζωή.
Με τα χρόνια όμως οι περισσότεροι συμμαθητές μας χαθήκαν, λόγω σπουδών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Ο χρόνος και η απόσταση τους κράτησε μακριά.
Την παρασκευη όμως 5 Οκτωβρίου 2018, οι απόφοιτοι 1988 του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου , συναντηθήκαν ξανά για δεύτερη φορά σε μια όμορφη βραδιά.
Η διοργάνωση και η πραγματοποίηση της συνάντησης έγινε με απόλυτη επιτυχία ,ξεκινώντας από την αρκετά παλιά αίθουσα διδασκαλίας του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου, όπου οι  πρώην συμμαθητές έγιναν ξανά μια παρέα, καθίσαν “νοερά” στα ίδια μαθητικά θρανία, μοιράζοντας νέα και εμπειρίες μιας ζωής... φέρνοντας στο μυαλό τους άπειρες αναμνήσεις από εκείνα τα αξέχαστα νεανικά χρόνια, στη συνέχεια ακολούθησε ένας καφές στο σαλόνι γνωστού ξενοδοχείου της πόλης και κορυφώθηκε αυτό το ανεπανάληπτο αντάμωμα, τσικνίζοντας στην εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου.
Η ευχάριστη και συγκινησιακή βραδιά έκλεισε με μια υπόσχεση: Το επόμενο ραντεβού με τις αναμνήσεις να γίνει πιο σύντομα και να μη χρειαστούν και πάλι 30 χρόνια για να σμίξει η παρέα!
Η ευχή είναι στην επόμενη συνάντηση να είναι όλοι υγιείς και να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα αφορά σχετικά με τον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο 24ores.enimerosi@gmail.com
.
Το όνομα σου:
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: * ( απαιτείται )
Θέμα:
Το μήνυμά σου : * ( απαιτείται )
Axact

Αμυνταιο news

Στόχος και σκοπός είναι να ενημερώνει τους κατοίκους,για τα νέα, τις τρέχουσες εκδηλώσεις από το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη μας !

Δημοσίευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2019 μέχρι 26/1/2019 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2018 μέχρι 26/1/2019 ).