Ο
Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τους συνδημότες μας, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών αποχιονισμού από τα αρμόδια όργανα, πως σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει σαφής καταμερισμός των περιοχών ευθύνης αποχιονισμού μεταξύ των οργάνων πολιτικής προστασίας α) του Δήμου Αμυνταίου, β) της Π.Ε. Φλώρινας και γ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών, επισημαίνουμε ότι ο αποχιονισμός στους παρακάτω αναφερόμενους οδικούς άξονες του επαρχιακού οδικού δικτύου αποτελούν ευθύνη των οργάνων προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας:
  • Αμύνταιο – διασταύρωση κεραμοποιίων (πλησίον Σωτήρα) – Πεδινό – Λέχοβο – όρια με Π.Ε. Καστοριάς,
  • Αετός – Νυμφαίο,
  • Αμύνταιο – Λεβαία – Φιλώτας – Αντίγονο – Μανιάκι – Φαράγγι – όρια με Ε.Ο. προς Έδεσσα,
  • Αμύνταιο – Πέτρες,
  • Αμύνταιο – Ξινό Νερό,
  • διασταύρωση κεραμοποιίων (πλησίον Σωτήρα) - Κλειδί.
Για πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες αποχιονισμού των εν λόγω τμημάτων του οδικού δικτύου καθώς και για την αναφορά ενδεχόμενων προβλημάτων, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα του γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φλώρινας 2385350423, 2385350425 και 2385046053.
Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε πως ο αποχιονισμός του εθνικού οδικού δικτύου αποτελεί ευθύνη των οργάνων Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του δήμου μας μπορείτε επικοινωνείτε με τα αρμόδια όργανα Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας στα τηλέφωνα 2386024144 και 2386350164.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα αφορά σχετικά με τον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο 24ores.enimerosi@gmail.com
.
Το όνομα σου:
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: * ( απαιτείται )
Θέμα:
Το μήνυμά σου : * ( απαιτείται )
Axact

Αμυνταιο news

Στόχος και σκοπός είναι να ενημερώνει τους κατοίκους,για τα νέα, τις τρέχουσες εκδηλώσεις από το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη μας !

Δημοσίευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2019 μέχρι 26/1/2019 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2018 μέχρι 26/1/2019 ).