Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους Προϊσταμένους, τα Στελέχη και τους Υπαλλήλους του Δήμου Αμυνταίου για την πολύτιμη συνδρομή τους και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του αποχιονισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους χειριστές των μηχανημάτων που υπερέβαλλαν εαυτούς και εργάστηκαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση και μετακίνηση ακόμα και στις πιο ορεινές και δύσβατες περιοχές του Δήμου.

Βασικός στόχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ήταν εκτός των άλλων η ασφαλής μετακίνηση και εξυπηρέτηση όλων των δημοτών, των επισκεπτών και κυρίως των ατόμων με προβλήματα υγείας. Οι δρόμοι παρέμειναν ανοικτοί παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Οι όποιες αντίθετες φωνές, που ζητούσαν ευνοϊκότερη μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας σε ιδιωτικούς-επαγγελματικούς χώρους, θεωρούμε ότι ενείχαν σκοπιμότητα, να υποβαθμίσουν τις συντονισμένες ενέργειες, τον ορθό προγραμματισμό και να πλήξουν το κύρος της παρούσας Δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα αφορά σχετικά με τον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο 24ores.enimerosi@gmail.com
.
Το όνομα σου:
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: * ( απαιτείται )
Θέμα:
Το μήνυμά σου : * ( απαιτείται )
Axact

Αμυνταιο news

Στόχος και σκοπός είναι να ενημερώνει τους κατοίκους,για τα νέα, τις τρέχουσες εκδηλώσεις από το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη μας !

Δημοσίευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2019 μέχρι 26/1/2019 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2018 μέχρι 26/1/2019 ).