Σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Παπαχρήστου, επαγγελματία προπαγανδιστή, τον αφήνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας. Προσκαλούμε μάλιστα τον «εκπρόσωπο» της μειοψηφίας , εφόσον τολμάει, να αντιπαρατεθεί μαζί μας σε πολιτικό επίπεδο , όπου και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχθεί περίτρανα και για μια ακόμη φορά ο καιροσκοπικός χαρακτήρας με τον οποίο προσεγγίζει τα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου.

ΥΓ. Η επαναλαμβανόμενη παραίνεση «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ» από πλευράς του κ. Παπαχρήστου εκτός από ανορθόγραφη είναι καθόλα άτοπη και αβάσιμη και ως τέτοια πέφτει ξανά και από μόνη της στο κενό.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα αφορά σχετικά με τον δικτυακό μας τόπο.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο 24ores.enimerosi@gmail.com
.
Το όνομα σου:
Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου: * ( απαιτείται )
Θέμα:
Το μήνυμά σου : * ( απαιτείται )
Axact

Αμυνταιο news

Στόχος και σκοπός είναι να ενημερώνει τους κατοίκους,για τα νέα, τις τρέχουσες εκδηλώσεις από το Αμύνταιο και την ευρύτερη περιοχή και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη μας !

Δημοσίευση σχολίου:

ΠΡΟΟΔΟΣ MARKET ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2019 μέχρι 26/1/2019 ).

E.ΜΑΤΚΑΡΗ-ΚΑΛΕΝΤΖΗ&ΣΙΑ ΟΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Αμύνταιο, 53200, Φλωρινας Τηλ. 2386022856 ------ "ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ". Τιμές ΣΟΚ.....Οι τιμές ισχύουν (από 11/1/2018 μέχρι 26/1/2019 ).